Ανοιχτή Πρόσκληση-Δήλωση Συμμετοχής στην «Ομάδα Εθελοντών Δήμου Μετσόβου»

Στο πλαίσιο της σύστασης Γραφείου Εθελοντισμού σας γνωρίζουμε ότι θα δημιουργηθεί στο Δήμο, Ομάδα Εθελοντών με την επωνυμία «Oμάδα Εθελοντών Δήμου Μετσόβου».

Μέλη της Ομάδας Εθελοντών μπορούν να είναι όσοι κάτοικοι και δημότες επιθυμούν και υποβάλλουν αίτηση.

Θα δημιουργηθεί «Μητρώο Εθελοντών Δήμου Μετσόβου» στο οποίο θα καταγραφούν τα στοιχεία όσων υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής αλλά και των εθελοντικών ομάδων, που ήδη δραστηριοποιούνται στο Δήμο.

Σκοπός της Ομάδας θα είναι η παροχή υπηρεσιών σε διάφορους τομείς όπως η κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, η πολιτική προστασία, η προστασία του περιβάλλοντος, η ανακύκλωση, ο πολιτισμός, η παιδεία, ο αθλητισμός, η φιλοζωία και όποιο άλλο θέμα είναι δεκτικό εθελοντικής δράσης.

  • Επειδή οι δημότες μας έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη ότι στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Δήμου για την βελτίωση της καθημερινότητας, για την ανάδειξη του τόπου μας και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
  • Επειδή, πολλοί έχουν εκφράσει τη διάθεση να προσφέρουν εθελοντικά.
  • Επειδή πιστεύουμε ότι όλοι μαζί με συμμετοχικές δράσεις μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας πιο φιλικό και ανθρώπινο και τη ζωή μας καλύτερη.
  • Επειδή οφείλουμε να προστατεύσουμε την εθελοντική δράση και να την αναβαθμίσουμε.

Απευθυνόμαστε στους ενεργούς πολίτες που δραστηριοποιούνται ήδη ως εθελοντές αλλά και σε όλους όσοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν από το περίσσευμα της ανθρωπιάς και του ελεύθερου χρόνου τους.

Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να εγγραφούν στο Μητρώο Εθελοντών του Δήμου Μετσόβου να προσέλθουν στο Δημαρχείο και να συμπληρώσουν την απαιτούμενη αίτηση ή να τη στείλουν ηλεκτρονικά (email: dmetsovou@1429.syzefxis.gov.gr). Πληροφορίες : Καλοφύρης Νικόλαος, Αντιδήμαρχος  6944472263.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να αποθηκεύσετε το έντυπο αίτησης στον Η/Υ σας.

Τελευταία Νέα

Accessibility