Εθελοντική αιμοδοσία στο Μικρό Περιστέρι, 07/07/2024

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει η Κοινότητα Μικρού Περιστερίου, στηρίζοντας έμπρακτα έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες του κοινωνικού εθελοντισμού και συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια για εξασφάλιση επάρκειας αίματος σε κάθε γωνιά της χώρας.

Η νέα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 από τις 10:00π.μ. έως και 1:00μ.μ. στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Κοσμά του Μικρού Περιστερίου.

Στόχος της είναι η ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Κοινότητας Μικρού Περιστερίου, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών μας που θα χρειαστούν μετάγγιση αίματος.

Παράλληλα, στοχεύει στην προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών, στην ενθάρρυνση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων να γίνουν τακτικοί εθελοντές αιμοδότες, στην ενίσχυση του αισθήματος ατομικής-κοινωνικής ευθύνης, αλλά και στην μετάγγιση στη νέα γενιά της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο. Ο αιμοδότης με τη πράξη του κερδίζει την αγάπη, το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη των συνανθρώπων του και δημιουργεί την παρακαταθήκη για ένα καλύτερο μέλλον.

Τελευταία Νέα

Accessibility