«ΕΣΠΑ On the road»: Απολογισμός Ενημερωτικής Εκδήλωσης στο Μέτσοβο

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν στο Μέτσοβο οι ενημερωτικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “Europe in my Region #EUinmyRegion”.
Την Τρίτη 2 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου στήθηκε ενημερωτικό κιόσκι για την πληροφόρηση των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής. Από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα έργα που υλοποιούνται στην Ήπειρο μέσω 
συσκευών εικονικής πραγματικότητας (VR) και μιας σύγχρονης οθόνης. 
Επίσης, διανεμήθηκαν έντυπο υλικό και αναμνηστικά δώρα.
Σε συνεργασία με το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Μετσόβου, οργανώθηκαν εργαστήρια παραδοσιακής πίτας, τραχανά, χυλοπίτας και παραδοσιακού κεντήματος, που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.
Οι εκδηλώσεις οργανώνονται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος ΗΠΕΙΡΟΣ. Η ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση “Μέτσοβο_ΕΣΠΑ on the Road” πραγματοποιήθηκε με την παρουσία εκπροσώπων Υπουργείων, Αντιπεριφερειαρχών, της Δημάρχου Μετσόβου και των στελεχών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΣΠΑ – Ήπειρος.
Θυμίζουμε ότι την προηγουμένη, Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024, πραγματοποιήθηκε η 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Ήπειρος 2021-2027 στο Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.Δ.Ε) στο Μέτσοβο.

Τελευταία Νέα

Accessibility