Άμεση αναστολή εργασιών εργαστηρίου STEP-IN

Αγαπητοί εταίροι, συνεργάτες και μέλη του δικτύου,

Το STEP-IN είχε πάντα ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την ευημερία του κοινωνικού συνόλου και των μελών του έργου. Για το λόγο αυτό και εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, σας ανακοινώνουμε με μεγάλη μας λύπη ότι αναστέλλονται άμεσα οι εργασίες και στα τρία βιωματικά εργαστήρια του έργου μέχρι την 1η Μαΐου 2020. Τα βιωματικά εργαστήρια λειτουργούν ανά την Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο Manchester (Ηνωμένο Βασίλειο), στο Nyírbátor (Ουγγαρία), και στο Μέτσοβο (Ελλάδα). Οι εργασίες θα επανεκκινήσουν στα βιωματικά εργαστήρια μετά από αυτή την ημερομηνία κι εφόσον είναι απολύτως ασφαλές. Η απόφαση της αναστολής ήταν δύσκολη, αλλά δεν θέλαμε να θέσουμε σε κίνδυνο ήδη ευάλωτες ομάδες πληθυσμού με τις δραστηριότητες του STEP-IN.  

Εκτιμούμε ότι η αναστολή των βιωματικών εργαστηρίων θα είναι δύσκολη για πολλούς ανθρώπους. Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε σκληρά για την εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων, όπως, για παράδειγμα, η παροχή συμβουλών εξοικονόμησης ενέργειας εξ αποστάσεως.

Θα σας ενημερώνουμε τακτικά και θα παρέχουμε περαιτέρω πληροφορίες σε εύθετο χρόνο. Επομένως, παρακαλούμε να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας και τις αναρτήσεις μας στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης για περισσότερες πληροφορίες. Η σκέψη μας είναι σε όλους εσάς σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και μείνετε ασφαλείς!

Η Ομάδα Έργου του STEP-IN.

Τελευταία Νέα

Accessibility