Έναρξη χειμερινής περιόδου για τα χιονοδρομικά Μετσόβου και Ανηλίου

Ανοικτά, σε πλήρη λειτουργία με χιονοκάλυψη στο 100% μετά τις χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών και με τους δρόμους που οδηγούν σε αυτά να είναι απόλυτα ασφαλείς για τους επισκέπτες τίθενται τα χιονοδρομικά κέντρα Μετσόβου και Ανηλίου.

Συγκεκριμένα, σε πλήρη λειτουργία τίθεται από αύριο, Σάββατο 18/12/2021, το χιονοδρομικό κέντρο Μετσόβου “Πολιτσές”, στον Προφήτη Ηλία. Σε λειτουργία θα είναι ο μονοθέσιος συρόμενος αναβατήρας για σκι, ο ταινιο-διάδρομος, η πίστα για έλκηθρα, και οι διαδρομές για snowmobiles.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο τηλ. 6942249279.

Παράλληλα, σε πλήρη λειτουργία από την περασμένη Τρίτη 14/12/2021, βρίσκεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου (www.aniliopark.gr) στο Γκιουζέλ Τεπέ. Σε λειτουργία είναι ο διθέσιος εναέριος αναβατήρας, ο μονοθέσιος συρόμενος αναβατήρας και ο αναβατήρας αρχαρίων για σκι, οι πίστες των ελκήθρων καθώς και οι διαδρομές για snowmobiles. Eπίσης, ανοιχτό για τους επισκέπτες είναι το Chalet Chamois, για φαγητό και ποτό.

Επικοινωνία-Πληροφορίες: contact@myadventure.gr και στα τηλ. 2651200550 και 6972244064.

Ενημερωθείτε σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων στον ακόλουθο σύνδεσμο του Υπουργείου Τουρισμού:

https://mintour.gov.gr/protokollo-leitoyrgias-chionodromikon-kentron/

Παρακαλούμε για την τήρηση του Πρωτοκόλλου Λειτουργίας των Χιονοδρομικών Κέντρων και την πλήρη εφαρμογή από όλους μας των όρων του.

Ευχόμαστε σε όλους μια εξαιρετική χιονοδρομική περίοδο.

Χιονοδρομικό Κέντρο Μετσόβου ”Πολιτσές” (Προφήτης Ηλίας)

Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου Anilio Park (Guzel Tepe)

Τελευταία Νέα

Accessibility